Veelgestelde vragen

100% tevredenheidsgarantie

Gratis verzending

Uniek handwerk op maat

Na het ontvangen van jouw bestelling, houden wij rekening met een 4 à 6 werkdagen om het portret te gaan tekenen en vooraleer het drukwerk klaar is om te verzenden. Via onze pakketdienst duurt het nog 1 à 2 werkdagen om jouw bestelling te leveren. In totaal mag je uitgaan van ongeveer 8 werkdagen.

Momenteel kunnen er enkel portretten besteld worden van 30 cm op 30 cm. Doordat wij ons drukwerk op één specifieke afmeting laten drukken, kunnen wij zo de kosten laag houden. Hierdoor zijn wij een stuk goedkoper dan de meeste van onze concurrenten.

Toch gaan wij graag voor 100% klantentevredenheid. Stuur een mail naar info@dogsy.be en we kijken samen of we jou kunnen helpen.

Onze digitale ontwerpers maken gebruik van een tekentablet om je foto met de hand te gaan tracen. Voor de kleuren wordt er gekeken naar de originele foto en gezocht naar een zo optimaal mogelijke samenhang voor een mooi resultaat.
Het resultaat wordt ‘ingekaderd’ in een witte rand en bovenop de gekozen achtergrondkleur geplaatst.

Na enkele finishing touches, wordt onze vaste drukkerij ingeschakeld om je portret te gaan drukken op het door jou gekozen materiaal.

Ja! Zowel onze portretten op aluminium als op forex zijn weerbestendig en kunnen zonder problemen buiten gehangen worden.

Twijfel je of de foto die je voor ogen hebt, geschikt is voor een Dogsy portret? Bekijk hiervoor onze richtlijnen.

Toch nog twijfels? Mail de foto naar info@dogsy.be en we bekijken het samen.

Nee, zeker niet. Ondanks dat onze naam ‘Dogsy’ is, maken wij bijna evenveel portretten van katten als van honden. Ook konijnen, papegaaien en paarden passeren al eens onze tekentafel.

Twijfel je of jouw (huis)dier geschikt is voor een portret? Mail even naar info@dogsy.be en we bekijken het samen.

We doen er alles aan om de leveringstermijn van onze portretten zo kort mogelijk te houden. De doorlooptijd die we hebben, geven we graag aan onze ontwerpers om zo te gaan voor het mooiste resultaat. Voor die reden sturen we standaard geen preview voor het naar de drukker gaat.

Wat we wel doen, is contact opnemen met jou indien we vrezen dat de opgeladen foto geen optimaal resultaat gaat geven. Daarnaast is het belangrijk om een foto op te laden die voldoende kwalitatief is. Hoe beter de foto, hoe beter het resultaat.

Zie je toch graag het resultaat voor we gaan drukken? Zet het in de notities tijdens het bestellen. Hou hierbij wel rekening met een langere leveringstermijn.

Indien je graag van meer dan één huisdier een apart portret laat maken, kan je meerdere portretten bestellen. Dat is geen probleem.

Heb je graag twee of zelfs drie huisdieren op één portret? Die mogelijkheid is niet voorzien in onze webshop omdat dit op maat moet bekeken worden. Stuur ons een mail naar info@dogsy.be en we bekijken samen naar de mogelijkheden en de kostprijs.

Nee, dat doen we momenteel nog niet. We merken dat, wanneer we een digitaal portret maken van een persoon, de uitdrukking en emotie op het gezicht vaak wat verloren gaat. We kunnen hier (nog) geen 100% tevredenheid garanderen en kiezen er daarom voor dit niet aan te bieden.

Leuk dat je hier tijd voor wil nemen! Hier zijn twee mogelijkheden voor:

1. Stuur een recensie (met foto) door naar info@dogsy.be dan plaatsen wij het op de website

2. Plaats een recensie op onze Facebook pagina

Verzendingen binnen België en Nederland zijn altijd gratis, ongeacht het bedrag van de bestelling.

Deze website gebruikt cookies

Door verder te surfen ga je akkoord met ons privacybeleid.